Bli medlem

Välkommen till SJS-hotellen

Varmt välkommen hit

Medlemsinformation

Vem kan bli medlem?

Den som är anställd i ett järnvägsbolag eller andra närliggande organisationer eller företag har rätt att bli medlem i SJS. Läs mer i §5 i föreningsstadgarna.

Varför ska man bli medlem?

Som medlem erhåller man rabatter på olika anläggningar runtom i Sverige (inte bara på våra egna, utan även på andra ställen som vi samarbetar med). Med de medlemsrabatter man får som medlem sparar man ofta in medlemsavgiften på någon enstaka övernattning. Vi ordnar även speciella medlemsevents på våra anläggningar – t.ex. barnveckor, familjeveckor och temaweekends (påsk, julbord etc) m.m. Hela familjen har rätt att utnyttja rabatter och medlemserbjudanden. En gång om året görs ny medlemsbroschyr med all information.

Som medlem är man också delägare i föreningen, eftersom Svenska Järnvägsmännens Semesterhemsförening är en ekonomisk förening.

Hur blir man medlem?

Sätt in medlemsavgiften (250 kr/år för yrkesverksam och 150 kr/år för pensionär) på PG 51342-4. Uppge ditt namn, personnummer och gärna din emailadress samt att du är ny medlem, så registreras du i vårt medlemsregister. (Om du får felmeddelande i ditt bankprogram när du skrivit in @-tecknet i epostadressen, skriv bara ”at” eller ”snabela” istället. T.ex. namnathotmail.com – eller maila den till oss separat).

Ring eller maila (glöm inte att ange ditt personnummer, hemadress och i vilket företag som du är anställd). Välkommen som medlem!

Behandling av personuppgifter

Som medlem samtycker du att dina personuppgifter sparas och hanteras i vårt medlemsregister enligt Lagen om ekonomisk förening, Bokföringslagen och Dataskyddsförordningen (GDPR). Uppgifterna som sparas är personnummer, namn, adress, avgiftsnivå, vilken anställning som berättigat till medlemskap och i förekommande fall telefonnummer och epostadress samt ev. deltagande i stämman. Grunduppgifterna inhämtas från dig och lämnas inte vidare till någon annan.

Om du vill få tillgång till den information vi har om dig, eller undrar något mer om detta är du välkommen att kontakta oss.

Galleri

Bli medlem

Gör en medlemsförfrågan så kontaktar vi dig inom kort.