SJS-logo

HEM FREDENSBORGS HERRGÅRD HÄLLEVIKS HAVSBAD MEDLEM
bilder

• Aktuellt

• Stadgar

• Bli medlem

• Kontakt

• Personuppg.
 
 

Vem kan bli medlem?

Den som är anställd i ett järnvägsbolag eller andra närliggande organisationer eller företag har rätt att bli medlem i SJS. Läs mer i §5 i föreningsstadgarna ».

Varför ska man bli medlem?

Som medlem erhåller man rabatter på olika anläggningar runtom i Sverige (inte bara på våra egna, utan även på andra ställen som vi samarbetar med). Med de medlemsrabatter man får som medlem sparar man ofta in medlemsavgiften på någon enstaka övernattning. Vi ordnar även speciella medlemsevents på våra anläggningar - t.ex. barnveckor, familjeveckor och temaweekends (påsk, julbord etc) m.m. Hela familjen har rätt att utnyttja rabatter och medlemserbjudanden. En gång om året görs ny medlemsbroschyr med all information.

Som medlem är man också delägare i föreningen, eftersom Svenska Järnvägsmännens Semesterhemsförening är en ekonomisk förening.

Hur blir man medlem?

Sätt in medlemsavgiften (250 kr/år för yrkesverksam och 150 kr/år för pensionär) på PG 51342-4. Uppge ditt namn, personnummer och gärna din emailadress samt att du är ny medlem, så registreras du i vårt medlemsregister. (Om du får felmeddelande i ditt bankprogram när du skrivit in @-tecknet i epostadressen, skriv bara "at" eller "snabela" istället. T.ex. namnathotmail.com - eller maila den till oss separat).

Eller kontakta oss!» Ring, eller maila (glöm inte att ange Ditt personnummer, hemadress och i vilket företag som Du är anställd). Välkommen som medlem!

Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter »

Svenska Järnvägsmännens Semesterhemsförening, Fredensborg 120, 598 91 VIMMERBY, Tel. 0492-306 00, info@sjs-hotellen.com